Markus samtalar

Bli en bättre chef och ledare med mina uppskattade onlinekurser

  • 7 stycken olika kurser, 3 på svenska och 4 på engelska
  • Mer än 350 filmer och 26 timmars innehåll
  • Över 120 olika checklistor, steg-för-steg instruktioner, skattningar och hjälpmedel
  • Forum för ledare

Läs mer

Vad deltagarna tycker

Fem stjärnor

Det här var antagligen den bästa chefskursen (om än för nya chefer) jag någonsin har gått, den är förståelig, flödet av ämnen är smidigt från ett till ett annat och den är relevant.
(Thomas Markle, 2016)

Fem stjärnor

Det finns en hel del riktigt bra information. Jag har varit chef i ett antal år, men kastades bara in i det. Jag var aldrig riktigt säker på hur jag skulle göra det. Den här kursen lägger på ett mycket bra sätt fram vilka förväntningar jag bör ha på position och hur jag lyckas med den.
(Håkan Lundin, 2018)

Fem stjärnor

Jag rekommenderar varmt den här engagerande kursen till alla som vill bli chefer, alla som som har blivit befordrade till chefer eller alla som leder andra som vill lyfta sig till en ny nivå. Kursledaren har ett överflöd av expertis som han kortfattat packeterar in i varje lektion medan han också tillhandahåller praktiska tips, arbetsblad och uppgifter. Du kommer att avsluta kursen med mer än bara teori, utan också med de praktiska detaljerna av att vara chef och ledare medan du även inspireras till att bemästra rollen.
(Lewis Likens, 2020)

Fem stjärnor

Ett väl avrundat kursformat som jag tror inte bara är till nytta för nya chefer utan för alla yrkesarbetare oavsett position. Tack Markus för ditt jobb med att skapa detta!
(Shivam Seth, 2016)

Fem stjärnor

Efter att ha gått igenom kurs efter kurs om ledarskap och chefskap under de senaste två åren är det här min överlägsna favorit. Klarheten och nedbrytningen av punkterna som förmedlas till tittaren är utmärkt. Den bästa kursen om ledarskap erbjuder fördelar för varje relation oavsett om den är privat eller yrkesmässig.
(Todd Bizhev, 2017)

Fem stjärnor

Det här var en utmärkt kurs som tillhandahöll bra verktyg för att ta sig an en ny roll. Kursledare var kompetent och engagerande.
(Amy Daniels Pate, 2018)

Fem stjärnor

Utmärkt kursledare och tillhandahöll värdefull information som jag kan använda privat och yrkesmässigt.
(Debra Tinsley Batts, 2019)

Fem stjärnor

Markus var en engagerande talare som som gjorde det lätt att förstå och mycket informativ i att hjälpa mig att bli en riktigt bra ledare både inom mitt nuvarande och för mitt mål att bli chef. Tack Markus!
(Sue Vilcans, 2019)

Fem stjärnor

Den här kursen var fantastisk och så praktisk att den gjorde upplevelserna så verkliga innan de inträffade att den verkligen har fått mig väl förberedd.
(Petra Malcolm, 2020)

Fem stjärnor

När jag strävar mot att ta en mer ledande roll i framtiden, gav den här kursen mig en bättre förståelse och guidning kring att implementera olika aspekter och utmaningar med övergången från en roll som specialist till en roll som chef. Kursen är intuitiv, väl förklarad och lätt att följa med med många nedladdningsbara resurser inkluderade. Rekommenderar varmt den här kursen.
(Wolfgang Crombez, 2020)

Du får kvalitet baserad på över 25 års erfarenhet av ledarskapskurser

Jag har arbetat med ledarskapskurser sedan 1994 både i Sverige och internationellt.

Har du svårt att komma ifrån? Men vill ändå utvecklas till att bli en bättre ledare för dig själv och för andra människor? Jag hjälper dig att undvika de smärtsamma fallgroparna, att hitta de effektivaste lösningarna och bygga de mest välmående relationerna. Studera var du vill, när du vill och hur du vill - du kan använda både dator och olika mobila enheter. 

Bland mina onlinekurser hittar kurser för dig som är ny som chef eller för dig som vill fördjupa ditt ledarskap. Som kurserna "Ny som chef" om att få en bra start som chef och "Matchat Ledarskap" om att använda ledarstilar. Du hittar kurser för dig som är intresserad av personlig utveckling och att leda dig själv, som kursen "Vem är jag? Vad vill jag? Vad gör jag?".

Efter genomgången kurs får du ett diplom som beskriver kursinnehållet i kursen och intygar att du genomfört kursen.

Läs mer om onlinkurserna