100% NöjdhetsgarantiKvalitet är viktigt för mig. Jag vill att du ska känna dig trygg när du investerar i någon av onlinekurserna här.

Därför har jag en nöjd-kund-garanti som gäller inom 30 dagar från det att du registrerar dig som deltagare i någon av kurserna.

Fullständigt nöjd eller pengarna tillbaka

Om du av någon anledning inte är fullständigt nöjd med kvaliteten på innehållet i onlinekurserna här eller på annat sätt inte tycker att kursen lever upp till dina förväntningar, så behöver du bara kontakta mig, så får du kursavgiften återbetald till 100%.

Du behöver inte förklara dig eller svara på frågor om varför du vill ha en återbetalning. Självklart är jag intresserad av att få feedback, om varför din onlinekurs inte lever upp till dina förväntningar, men för mig känns det viktigare att du slipper förklara, om du inte vill. 

Jag är så övertygad om kvaliteten på alla våra onlinekurser att du även får behålla allt eventuellt skriftligt material från kursen. 

Ledarskapsutveckling med garanti

Jag tar heller inte ut någon dold kostnad vid återbetalning såsom administrativa avgifter, utan vill att du ska känna dig trygg i att investera i din ledarskapsutveckling med 100% visshet om att du kommer att bli fullständigt nöjd med kursen eller få alla pengarna tillbaka.

Min nöjd-kund-garanti gäller såklart såväl privatpersoner som företag och andra organisationer. 

Har du ytterligare frågor, är du varmt välkommen att kontakta mig.

Boka din onlinekurs - riskfritt!